Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2015.


Av gummor lärde jag mig skita i belackarna





de färgar håret blått
för att slöja
beslöja
drar genom stan
hänger i gathörn och parker
det tisslas och tasslas
rykten
sprids fort
de låtsas inte
skiter i belackarna
sprider kärlek
öser ur
ett hav av lust och kraft
de är visdomens källflöden
alla år bär de med vördnad
lutar decennier av erfarenhet
mot rollatorn
styr trötta steg mot frisören
bättrar på den blå nyans
som döljer
en grå





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-03 14:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön dikt...alla är viktiga...
2015-03-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha en sån ska jag bli banne mig!
2015-03-03

  Li-Lo
love it, berättelsen, betydelsen... och rytmen poesiandet :-)
//Li-Lo
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP