Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost Valley

I wasn’t lost in the valley

deep in Ozark National Forest

Cobb Cave, a huge bluff shelter

home to early indian culture

Giant rocks and

beautiful creekside scenery

Eden Falls

 

No it ain’t the real Eden

even if it seems so

I’m in Lost Valley

Arkansas

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-03 16:09



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Skönt foto!

Verkar vara så nära Paradiset
man kan komma här på Jorden!
Mycket vackert o sensibelt skrivet!
2015-03-04

  Björn Björkegren/Blue Bear
Like it!

2015-03-04

  ULJO
Paradiset?
2015-03-04

    ej medlem längre
I really like this poem ... A peace of the Creators wonderful Nature! *
2015-03-03

  Chawa VIP
En vacker kultur-och minnesplats att förälska sig i. Ja som en slags Edens lustgård. Fint flyt i ditt skrivspråk!
2015-03-03

    ej medlem längre
Verkar vara vackert där. Fin bild!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg