Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Masken som passar alla ansikte

 

Mina blick,

Sjunker i mina eviga ångar

 

Jag ser det!

Jag ser det!

 

Handen som jag sträckte till mitt fiende

Blev blodigt biten

 

Hjärtat som jag öppnade till mina vänner

Blev blodigt stupat

 

Hemmet som jag bäddade med rosor till alla

Blev nerbrunnen

 

Kärleken som jag gav till människan

Blev våldtagen

 

Jag liter på ingen längre!

Alla bar en mask på sig!

?

?

?

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-03-04 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP