Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kung av kungar

 

Kung!

Är jag när jag sitter och skriver mina texter
Är jag när jag trolla orden till verkligheten

Kung!

Är jag när jag sitter och sörjer mitt liv
Är jag när jag spelar mig att jag är vid liv

Kung1

Är jag i min tysthet och ensamhet
Är jag i min sorg och ensamhet

A kung av alla kungar!

Är sanningen
Är lögnarna

På ett värdigt liv

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2015-03-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP