Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En böjning av finns


på spetsen av ett riskorn
präntar jag med försiktighet sanningen
längs med berget drar vinden sina fingrar
blandar svetten mot huden med livet
och kornet växer




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 307 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-08 10:39



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
som i det lilla så ock i det stora; fin poesi!
2015-03-12

  evana
Levande text!
2015-03-12

  Nanna X
subtilt och stringent som tusan!
2015-03-08

  kerstin skriver VIP
som en stråle vårsol mot min vinterkind
2015-03-08

  Nathalia
Vackert skriven.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP