Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alligator, easier to avoid than mosquitoes.


Everglades

Humidity

swamps

mosquitoes

alligators

lots of snakes

 

Everglades

 

In this wilderness

you’ll still find

proud Seminole indians

 

they once defeated

the spanish soldiers

 

now they stole my heart

 

I want to come back

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-08 16:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Säger som Respons ... förstår din längtan dit igen /kram
2015-03-10

  Respons VIP
Jag förstår att du längtar tillbaka.
2015-03-09

    ej medlem längre
Känner starkt för indianerna i din text ... kanske lite mindre för alligatorerna!
2015-03-08

  Bo Himmelsbåge
Låter som en plats o människor väl värd att längta till... även o det finns mindre trevliga saker där också...
Fint poetat!
2015-03-08

  Chawa VIP
Kan förstå den längtan som klingar så vackert i din fina text..!
2015-03-08

  mare VIP
Din text för mig tillbaks
till Florida och Everglades
jag familj levde flera år i närheten
av dessa oändliga träskmarker
jag kunde berätta
många historier om just
krokodiler och indianer!
Seminole indianer
är för mig välkända
tack för din text
den gjorde mig nostalgisk
älskade Florida...


2015-03-08

  ULJO
Strålande
2015-03-08

    ej medlem längre
Fint, längtansfullt!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg