Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En öppen dörr

 

jag öppnar dörren till altanen

ställer den på glänt

känner doften av jord

trots att rabatten

är full av snö

det doftar vår

tankar på en härlig

vårpromenad

gör att jag känner mig glad

kanske inte just i det ögonblick

jag känner längtan

regnet får mig att drömma

om en promenad

den får vänta

tills solen lyse

gör mig glad och varm

 

 

anits 8 mars 2015r

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-09 00:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild och fina ord/ kram
2015-03-17

    Birgersdotter VIP
Härligt vårdoftande dikt
2015-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...vårdoften gör underverk med sinnet...
2015-03-10

  Eva Helene VIP
Ja visst är det en skön känsla när man får öppna dörren, ställa den på glänt och känna doften av vår. Fint beskrivet!
2015-03-09

  ULJO
Härlig känsla du förmedlar
2015-03-09

  Lars Hedlin
Fint i text och i känsla ;)
2015-03-09

  Bibbi VIP
Så fint.
2015-03-09

    ej medlem längre
Ja, va härligt. Här är vårvinter å plusgrader å solsken igår då jag var ute på promenad med mina stavar. Nu stundar en härlig tid å jag blir snart färdig med min tidning!
2015-03-09

  Fem hjärtan VIP
Ja nu har vi en härlig tid framför oss :-)
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP