Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återvinning

 

En krasligt själ

En krasligt kropp

 

Vaknar jag upp varje morgon till

Och börjar min dag

 

Jag har förbrukat min själ!

Jag har förbrukat min kropp!

 

Återvinning!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2015-03-09 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP