Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ytor av sorg

 

Och,

Tystnaden har en yta av lång historia och sorg

 

Blyg!

Blytyngd!

 

Låter ensamheten

Låter orden

 

Ängslan!

Att vara kvar i vilsenheten

 

Mitt liv!

Mitt liv!

 

Utav ensamheten är skapat

Ur ensamheten existeras

 

Alla ytor i min själ förblev ockuperat av sorg

Utbrända av tystnaden och ensamheten

 

Jag är helt och totalt bunden till ingenting

Leva och dö ensam

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-03-09 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP