Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nudist!

 

Naken!
Nakna!

Och,
Nudister!

Är mina texter!
Är mina illustrationer!

Är mina drömmar!
Är mitt liv!

Jag trivs så bra att vara nudist och skäms inte för det!
Jag ser nakenheten som en del av naturen!

Växt och djur
Män och kvinnor

Ting och sak
Språk och tankarna

Barn och sagorna
Sagorna och längtan till den okända

Min nakenhet är sanningens spegel
Jag är en spegel!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2015-03-10 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP