Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppståndelse

I atmosfären
auran av världen
landade jag
en mjuk massa,
absorberad och drömd

när färgen
målade mig

och jag blev återuppstånden ifrån de som kraschat livet

fann nog strömmarna
och rann
utmed spåren av eldfacklor, min väg

Så splitternytt gräsets fäste
mot jorden
Knoppars näste

















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 10:18



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Rekommenderar därmed Mahlers symfoni nr 2, "Uppståndelsesymfonin".
2015-03-19

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vet Du? Till den här kan jag bara säga ett ord, ett ord som betyder så mycket.
AMEN!! Take care.. KB
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP