Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hålls fången!

 

I mörkret och i den svarat målade revir !
I mellanrummet!

Mellan mitt jag och mitt ego
Hålls jag evig fången

Jag lyssnar på dess argument
Jag är en frågetecken!

Glamor har jag inte längre
De gröna skog som jag vårdade är nerbrunna

Inga spår av glädje finns kvar
Inga ord att måla med lever längre

Fången!
Trivs med fångenskapet!

Och ej vill bli frisläppt

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-03-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP