Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I am Always alone

 

Lever jag i en dröm
Eller
Drömmen lever i mig?

I am Always alone!
That is how i feel
That is how i live!

Irrar!
Irrar!
Irrar!

Jag
Är
Alltid ensam!

Du himmelen VARFÖR?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2015-03-11 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP