Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=i08_WWaTgus


Sälja sin själ

Säg är det någon

förutom Gud

som äger min själ


Är det någon

mer än han

som vet vad mitt hjärta

rymmer inom sig


ni kanske säger:

han är fattig


men nej

jag är rik


för jag sålde aldrig

min själ


med en blå lykta

som enda ljus

färdades jag genom ett mörker

de inte ens visste

att det fanns


detta livet

är bara en teater


förgäves springer de omkring

på scen

och letar

efter sin själ


när den i själva verket

gömmer sig

bakom kulisserna


kom min vän

låt dem delta

i detta skådespel


vi hör inte hemma

här


tänd din lykta

så går vi vår väg

















































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-11 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP