Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag har en längtan

 

varje morgon när jag vaknar

ligger jag en stund

tänker

kanske den här dagen

blir den dag

jag längtat och drömt om

en dag

bara en endaste dag

jag kan stiga upp

all värk är borta

det drömmer jag om

längtar efter

en dag utan värk

tänk vilken glädje och energi

det skulle ge mig

en dröm

en längtan

som jag har varje morgon

när jag vaknar

 

 

anits 12 mars 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-12 00:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tur att du har drömmen kvar om att en dag så ...
/kram
2015-03-17

    ej medlem längre
Önskar dig verkligen det bästa!
2015-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
En önskan jag delar, fast det skulle nog kännas bra konstigt...
2015-03-13

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att din dröm blir sann! Kram
2015-03-13

  ULJO
Hoppas för din skull
2015-03-12

    ej medlem längre
Må din önskan bli verklig!!
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Hoppas verkligen din dröm går i uppfyllelse.
2015-03-12

  Lars Hedlin
Håller tummar och tår på att du får din önskan uppfylld! kram
2015-03-12

  Bibbi VIP
Skriver under på Skröplig.
2015-03-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
God morgon, men magnesium brus, magnesium olja massage det tar slut på smärta i kroppen. Det vet allergiker, sport män och fibromyalgi folket; Kram på dig/Diana.
2015-03-12

    ej medlem längre
Måtte din längtan gå i uppfyllelse, kära du,
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP