Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stackars åldrandet

 

Mer av mig!
Mindre av drömmen!

Mer av ensamhet!
Mindre av sällskap!

Mer av då tiden!
Mindre av nutiden och framtiden!

Jag lever för ingens skull als
Utan bara för dödens skull

Jag lever fastbunden i ungdomens perioden
Trotts mitt utseende, min kropp säger helt annat

Stackars mig!
Åldrandet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-03-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP