Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min kind

 

Skräcken!
Från gamla tider
Tortyr!

Sträcker sin hand om min kind
Och
Väcker mig skrämmande

Tortyr!
Är enträgen röst som talar om hur ond är människan
Hur ond är religionen och hans gud!

Min kind!
Blödde och blekte i årtal
Och aldrig blev benådat

Ingen brydde sig!
Ingen tänkte befria mig ur tortyren
Ingen ville öppna öronen

Ingen förstår tills han själv blir ett offer för ….

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2015-03-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP