Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google!


It’s going to be fine

Comedy and misery goes hand in hand

Strolling around like an orange big bird

 

Keep your head up don’t live in fear

Hell is already here next to heaven

 

Having a good time it’s going to be fine

A seeker amongst the living strong in my mind

 

Taste the world strong as long as you can

Go-ahead blow out your soul and your mind

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-12 11:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat, det är mycket styrka i din fina dikt!
2015-03-13

    ej medlem längre
Varm fin känsla utstrålas.
2015-03-13

  Fem hjärtan VIP
Vacker och hoppfull dikt!
2015-03-13

  lila fjäderblomman VIP
Oh yes...lev livet här och nu, det bästa du kan. Tack för den varma sköna tonen.
2015-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka i dina ord!
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Allt kommer att bli bra-tryggt skönt och hoppfullt
2015-03-12

  Blomma-Stjärna VIP
varm text - stärkande - lapar i mig!
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Allt kommer att bli bra.
Härlig mening att bära med sig.
2015-03-12

  WyS VIP
Ja, lev här och nu! Fint flöde!
2015-03-12

    ej medlem längre
Ord som stärker!
2015-03-12

  louisegirl
Sökande av frid <3
Fint skrivet!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin