Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett obehagligt behagligt lugn

____________________

Det är ett obehagligt lugn

på ett sätt, som infinner sig

inom mig just nu

 

Det obehagliga är att jag inte

skräms av det

 

Rädslan vilar som om den

på något vis dött

Kvar är bara tomrum




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-12 15:39



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
berör mycket
2015-03-15

  Lars Hedlin
JA ibland kan man förvånas över känslan..Bra framfört..kram
2015-03-13

  Annie b'larsson VIP
Jag tror att människan ibland under vissa omständigheter i livet, behöver göra sig lite sval för att orka. Det går säkert tillbaka, det är min erfarenhet.
2015-03-12

  ULJO
Allt gott tilldig
2015-03-12

    ej medlem längre
Förhoppningsvis ett lugn som stannar kvar...och fyller tomrummet.
2015-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt att slippa rädslan. Kanske tomrummet kan fyllas av en bättre känsla? Det önskar jag dig.
2015-03-12

    Jim Friberg VIP
Stiger du fram ur skuggorna?
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP