Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfriheten inom psykiatrin


Jag har all makt själv
makten att bestämma allt
har bara mig själv att skylla när något går snett
- för det var ju jag som gjorde valet




Fri vers av Ananas
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas