Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara stäng av nu

Bara stäng av nu
jag har gått igenom alla känslor
och hela mitt liv tusen gånger
nu går min hjärna sönder
förstår du inte
hur ska jag kunna leva med allt detta
död ondska empatilöshet tomhet
hur tror de jag ska kunna hantera allt detta
som aldrig tar slut
det blir bara jag och mina tvångstankar som delar säng till slut
för jag kommer aldrig ifrån mig själv




Fri vers av Ananas
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-01 21:08



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Exakt så är det.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas