Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel 2


När allt bara gör ont
när jag inte kan tänka en enda rak tanke




Fri vers av Ananas
Läst 193 gånger
Publicerad 2015-03-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas