Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel 6


Det är mycket möjligt att jag bygger
med samma byggstenar gång på gång
att det som raseras byggs upp
raseras byggs upp




Fri vers av Ananas
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-13 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas