Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnjutaren

 

solnjutaren i dig

vänder ansiktet uppåt

ögonen anar den rosa nyansen mot solens ljus

väcker tankar

om blicken inuti livmodern

om ljus och ljud

om rythmer och vibrationer

allt lägger sig som isolerande bomull

utåt

muskler formas mot hudens strama

som samlar och håller ihop det levande

inom

 

©tk.

 




Fri vers av thyra
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-13 01:58



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Livsbejakande!

Din text stannar kvar i hjärtat-bortom ord och tankar!


2015-03-14

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-03-13

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om livet och livmodern.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra