Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på Alba


Vårglädje

 

solen visar sig från sin allra

bästa sida

den värmer

25 grader i solen på min altan

det är takdropp

snön smälter fort

snart kan jag börja se dom första

blommorna i rabatten

det är mycket skräp i den

kanske dags att börja plocka bort allt

som inte ska finnas i rabatten

snart ska jag ge mig iväg till min

fyrfota vän Alba

kanske kan vi vara ute tomten i dag

njuta av det vackra vår vädret

jag vill så gärna ta mina stavar

promenera till henne

en liten bit kan jag gå

sen vill inte mina onda fötter vara med

jag längtar efter att få hjälp med dom

hoppas att någon vet och kan hjälpa mig

en vecka till får jag stå ut

I dag hoppas jag min finaste vän Alba

och jag får en underbar eftermiddag

 

 

anits 13 mars 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-13 11:08



Bookmark and Share


    maija tuori

Vilka härliga positiva tankar ;)
2015-03-21

  Ljusletaren
Hoppas din dag med den vackra Alba blev bra? /kram
2015-03-17

  Eva Helene VIP
Hoppas det blev bra för dig och "din" vackra vovve!
2015-03-15

  Lars Hedlin
Ja stark är den känslan :)
2015-03-15

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget får hjälp med fötterna. Härlig vårkänsla i orden.
2015-03-14

    ej medlem längre
Visst är våren härlig å krämporna som vi får går vi till våran egen naturläkare å får hjälp med för det livar själen! Men förstås också dr.orn....
2015-03-13

    ej medlem längre
Underbar vårglädje här!
2015-03-13

  ULJO
Ja tid för njutning
2015-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Våren är porlande eufori.
2015-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det alltid finns något att glädja sej åt...
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP