Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel 7

Det känns som att jag flyr när jag vägrar analysera ångest
det känns som om jag måste lösa alla problem på en gång




Fri vers av Ananas
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-03-14 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas