Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det löser sig"

Jag har aldrig förstått inställningen
"det löser sig"

jag har aldrig förstått hur andra inte behöver kämpa




Fri vers av Ananas
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-14 02:05



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
inte jag heller-om det kan vara till nån tröst :)
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas