Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt i försvaret

 

Jag har varit vettskrämd
inför din ångest
försvarat mig med kyla
jag är ju likadan
det jag ser i ditt ansikte
uttrycker mitt inre
men det du ser hos mig
går inte att tyda
det är dolt i försvaret
av det som inte
existerar i min ensamhet
se igenom mig
jag är inte verklig




Fri vers av Ananas
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-03-14 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas