Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du når mig inte

 

du når mig inte
du når mig inte
finner ingen tröst
nödutgångarna
igenbommade
jag känner igen samhörighet
med er
det finns inget sammanhang
längre
ingen väg ut
ingen räddning




Fri vers av Ananas
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas