Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasbur

 

Instängd utan luft

en desperat men omedveten kamp
om att släppas fri
Nå ut
Släppa in




Fri vers av Ananas
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-14 02:06



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
känner igen...
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas