Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet 3

 

Vad borde jag förändra hos mig själv
vad kan jag låta vara som det är




Fri vers av Ananas
Läst 153 gånger
Publicerad 2015-03-14 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas