Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria mig

 

Jag vill så gärna att du ska förstå -

när jag måste låsa in dig;


Befria mig


Men jag är rädd att
ljuset innebär
en förändring


för tung att bära




Fri vers av Ananas
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-14 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas