Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET - haiku

Skadskjuten fågel

knackar på fönsterruta

längtar till frihet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-16 18:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark längtan
2015-03-18

  Lehva VIP
Sån var jag. För länge sedan...
2015-03-17

    ej medlem längre
Ajdå att vara fast däremellan, tveksamhet, veta varken ut eller in, fint fångat.
2015-03-17

    eva m h
Vill ut eller in
2015-03-16

  KattenKin VIP
Mångbottnad och berörande.
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Berör!
Texten passar i många andra sammanhang.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP