Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti natti

Matthet
Totalt värdelöst
Att sitta still

Trötthet
Totalt olikt
Linda

Sömniga tjejen
Blundar
Ångrar sig

Hon orkar inte

Behöva bädda upp sängen
Är det ett krav

Att behöva
Är det lätt eller svårt
Slita av det
Vika ihop det fint

Låter bli att bädda min säng




Fri vers av Malin Johansson
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-09-06 21:34



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
om plats för oss som behöver sova litet mer än andra...
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.