Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Nu orkar jag inte med era frågor mer
om ni ändå inte förstår kan jag lika gärna vara tyst




Fri vers av Ananas
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-03-15 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas