Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster

jag når inte fram
du kan inte se mig när jag behöver dig som mest
du förstår inte
- jag är så trött på att se samma sak varje gång
upprepa samma mönster
Snälla bli inte min fiende ikväll igen
jag måste få någon ro




Fri vers av Ananas
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-15 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas