Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång

Jag måste hålla kvar alla tankar i huvudet
behålla alla känslor
Ingenting
får
försvinna
Paniken nära




Fri vers av Ananas
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-15 01:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla känslor du har, är värda guld
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas