Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I EGENMÄKTIGT FÖRVAR

 

Din längtan

stavar ord

med versaler

i rött

 

krymper

avstånd

med andning

återhållen

 

bygger bro

av saknad

i mina ögons

speglar

 

som äter

varje del

av dig

i begär

 

mina händer

som tar dig

i egenmäktigt

förvar

 

till månen

fram och tillbaka

genom tiden

i stjärnexplosion

 

när jag

håller dig

fängslad inuti

det vackraste

 

du vet

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-14 18:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Häftigt! Och mycket vackert!
2015-03-15

  Lars Hedlin
Magiskt skrivit!
2015-03-15

  Lehva VIP
Avslutet sammanfattar texten...häftigt...
2015-03-15

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2015-03-15

  Sommarina VIP
Fint
2015-03-14

  ULJO
Snyggt poetat
2015-03-14

    ej medlem längre
Gåtfull vacker poesi.
2015-03-14

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2015-03-14

    Jag är fan större än Sartre
Snyggt!
2015-03-14

    ej medlem längre
Sinnligt och mycket mycket vackert.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP