Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son Gabriel, fängad under en av sina filosofiska stunder


Taoist haiku


lyssnat på min son
leder genom att följa
allting har sin tid




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-15 03:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, lyssna noga! Den här gjorde mig på gott humör.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP