Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar en söndag i mars 2015

 

inte igår

inte i dag

kanske i morgon

kommer jag att njuta av dagen

som är

i går kunde jag inte

i dag är det lika besvärligt

som i går och alla veckans dagar

som varit

att få en vagel i ögat

är inte något jag gläds mig åt

och är tacksam över

tycker det räcker så bra med allt annat

som värker och gör ont

det känns som själen fått sig en törn

jag ska gå ut

ta på solglasögonen

njuta av det vackra som finns

runt omkring

till tansens strand

ska jag ta mig

till badplatsen där vi har friluftsgudstjänst där

det blir korvgrillning och kaffe

efter gudstjänsten

kan en söndag bli bättre

än den här just nu

jag tänker gå dit

det är inte alltför långt

orkar jag inte gå hem

finns det säkert någon

som vill ge mig skjuts

 

 

anits 15 mars 2015

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-15 10:00



Bookmark and Share


  aol
Så findiktat till en underbar bild
2015-03-31

  Maria T
Så fint en våårsöndag
2015-03-22

  Anya VIP
Tycker om vändningen i denna....hur diktarjaget bestämmer sig för att gå på gudstjänsten och njuta av det som är.
2015-03-19

    Dan Myrbeck
Bra med lite positivt i det
negativa
2015-03-17

  Ljusletaren
Hörde att din dag blev bra trots allt *tur*
/kram
2015-03-17

  ULJO
Hitta positiva insikter det är bra och det verkar ju fungera för dig. Fin bild.
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ha siktet inställt på det som är positivt och det verkar du ha...
2015-03-15

    ej medlem längre
Tänder ett ljus för dig.å alla mina vänner på poeter.se
Va trevligt det låter friluftsgudstjänst å korvgrillning å kaffe
2015-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Korvgrillning låter bra!
2015-03-15

  Lars Hedlin
Mycket bra frömedlat....Känslan går rakt in i djupet!
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP