Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google


Världen den är sådär lagom trevlig

Världen den är sådär lagom trevlig

Tre berättelser blir till tusen och miljoner

 

Upplyst som Buddha eller Jesus

Hur ska själen växa hållbart?

 

I livets centrum finns relationer och vänskap

Känslor och kaous tjut och yl

 

Någon skriker: - Konsumera mera!

Sen vill de bara ha mer och mer

 

Hat som sprids ondska blir i focus

När ska vi någonsin lära oss?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 202 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-15 12:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat djupa tankar som är att fundera över!
2015-03-31

  Anne G
jag tror på ett framåtskridande men i en cirkel sa Gunnar Ekelöf
2015-03-16

  Anna Nickolausson
tankar om en evig gåta som borde lärt oss mer
2015-03-16

  lila fjäderblomman VIP
Gillar din text väldigt mycket! Väcker frågor. Bra!
2015-03-16

  Rise Little One
En text med djupa tankar i...
2015-03-16

  Teresia Ridell
I livets ständiga förnyelse...finns allt svårigheter men också föds ständigt nytt hopp..

Fint skrivet min vän !
2015-03-16

  ULJO
Intressanta frågeställningar
2015-03-15

  Ingrid Trolle
Håller med Afrikas blomma här
om Luthers aforism:
Även om jag vet att världen går
under i morgon planterar jag
mitt träd idag.
Mycket fin dikt Lars!
2015-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
tänker på ett ordspråk: Jag vill plantera ett träd idag även om jag vet att jag snart ska dö; jag tänker mig att vi poeter planterar träd!
2015-03-15

  louisegirl
Ja det kan man undra..
Ser mörkt ut <3
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, när ska människan lära sej...undrar om den frågan alls kommer att bli besvarad...
2015-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Mor pratade om sunt förnuft!
Hör hennes ord när jag läser din text.
2015-03-15

  WyS VIP
Först när mättnaden är total finns en möjlighet till förändring!

Alla blir tyvärr inte mätta samtidigt!
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin