Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill verkligen inte andas tillsammans med livet.



Jag vill inte vakna när dagen gryr,
inte andas när kvällssolen så vackert går ner.

Jag vill inte längre leva på jorden,
jag känner mig klar.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-03-15 14:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som är full av känslor
2015-03-16

    ej medlem längre
Stå ut, i mörkret. Ljuset finns närmre än du tror, och en dag kommer du förmodligen vakna upp och känna att du vill leva. Kämpa för den dagen.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann