Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

Jag försöker utmana mig själv

ta nya vägar

men fastnar i paniken

utom all kontroll

jag har inte förmågan att styra över det

tryggheten i att inget blir som jag tänkt mig

tryggheten i oordningen i huvudet

(men den perfekta ordningen bland alla ting)

tryggheten i det ständiga kaoset

och att känna katastrofen

veta att den står precis bakom hörnet

 




Fri vers av Ananas
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas