Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kärlek

Jag låser dig ute
stänger av allt
min kärlek är svart




Fri vers av Ananas
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-16 00:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och underbara dikter blir det, låt känslorna leva, som de vill, du är vid din rätt
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas