Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överdos!

 

Fången!

I en själ!
I en kropp!

Vilse!

I en värld!
I ett land!

Vemod!

Talar icke språk
Hör ingen röst

Tvungen!

Lurat till livet!
Dömd till döden!

Överdos!

Av lögnerna
Av ondo

Var mitt liv och är jag på obestämd tid!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2015-03-16 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP