Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visioner

Jag har fött mina visioner i de djupaste avgrunder
min person har grundats i ett sönderbombat landskap
och jag har letat som efter en oas i öknen




Fri vers av Ananas
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 00:15



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
kan relatera till detta
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas