Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Ingen lärde mig vad kärlek är
ingen sa åt mig att misären inte kallades kärlek
ingen stoppade mig
ingen gav mig några ledtrådar
ingen lärde mig vad kärlek är




Fri vers av Ananas
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-03-17 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas