Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skräcken har ett namn


Du försöker nå mig
se igenom mig

Orden har skadat mig

Du försöker minnas
- det räcker inte -

Hur kan något
vara så bundet
till något annat
utan att krossas

Det är så svårt att bryta
borde ha vetat det
nu är det för sent

Nu när skräcken har ett namn




Fri vers av Ananas
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas