Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar om dig

Mina tankar om dig dina tankar om mig mina tankar om
mig

allt inuti det går inte att ta bort något

hela mitt jag är med hela tiden och hela mitt jag går sönder hela tiden




Fri vers av Ananas
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas