Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista levande andetagen i famnen på er

Lev med mig,
varje minut,
jag har valt att fatta ett destruktivt beslut,
min tid på jorden har snart runnit ut,
jag kan inte längre känna någon gnista i att leva här,
min själ krigar mot min hjärna, jag har beslutat mig nu,
båda förlorar, eller vinner ,beroende på hur man ser på det där,
hela jag ger upp, avslutar mitt liv, jag orkar inte längre andas här.

Så jag ber er,
lev, lev här med mig, varje liten minut,
jag känner det starkt, jag kommer att förlora fotfästet,
livlöst kommer jag grävas ner undermark,
mycket klarar jag av, men inte att stå stark, ensam här,
det lever så mycket inom mig, som ni aldrig kommer att få se,
så mycket att jag fattat mitt beslut,
jag orkar inte längre följa med på livets resa, jag orkade andas hit,
men här har det tagit stopp, jag har andats färdigt,
jag äger inte längre det som kallas hopp.













Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-16 23:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Lev! Det är värt det. Håller på dig. Smärtsam, välskriven text, gick rakt in i hjärtat på mig.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann